Web Development

Wil jij een nieuwe website voor je bedrijf? Bij het ontwerpen van een nieuwe website is het belangrijk dat deze indruk maakt op je klanten en dat je je onderscheidt van je concurrenten. Je website is tegenwoordig immers veel meer dan een visitekaartje. Je website is de plek waar klanten research doen en waar ze bepalen of ze voor jou kiezen óf juist voor je concurrent.

Een professionele website met een hoge conversie ratio

Bij Figure7 hebben we alle ervaring en expertise in huis die nodig is om een website neer te zetten die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook de gewenste resultaten levert. Wij ontwerpen de website namelijk altijd voor de hoogst mogelijke conversie ratio. We denken goed na over de klantervaring en hoe je bezoekers zo kan sturen dat ze de acties nemen die jij wilt dat ze nemen.

Website laten maken

Website laten ontwerpen

Onze Werkwijze

Wij starten altijd vanuit de inhoud: wat is jouw unieke boodschap en waarom is dat interessant voor jouw doelgroep? Pas wanneer je dit weet kan je bepalen hoe jouw website er het beste uit kan zien. Figure7 helpt je waar nodig bij het duidelijker krijgen van het verhaal dat jij wilt vertellen, voordat we daadwerkelijk jouw website bouwen.

1.

1. plannen

Plannen

Functioneel ontwerp

We beginnen met een inspirerende brainstormsessie. Daarna, gaan wij naar de tekentafel. We werken de structuur van de website uit met behulp van ‘wireframes’ en een sitemap en denken alle functionaliteiten uit. Met behulp van meerdere feedbackrondes komen we uiteindelijk samen met jou tot een definitief ontwerp.

CREATIE

Visueel ontwerp

Zodra de gehele website conceptueel is uitgetekend maken wij een visueel ontwerp. Hierbij wordt jullie huisstijl (manual) als basis gebruikt. Het eindresultaat is een klikbare versie van de website waarin je precies kan zien hoe het gaat worden en dus waar nodig nog bij kan sturen.

2.

2. CREATIE

3.

3. OPTIMALISATIE

OPTIMALISATIE

Back-end & Front-end Development

Nadat het visueel ontwerp is goedgekeurd beginnen we pas met het bouwen van de website. Deze wordt ontwikkeld in WordPress, zodat de website gemakkelijk tekstueel kan worden aangepast. Bovendien wordt de website responsive gemaakt zodat deze geschikt is voor elk device en wordt deze geoptimaliseerd voor Google.

RESULTATEN

Testen & Optimalisatie

Na het bouwen wordt de website getest aan de hand van het functioneel en visueel ontwerp. Vervolgens komen we voor de oplevering langs bij jullie op kantoor. Hier laten we jullie team zien hoe de website aangepast kan worden en zullen we ook aanbevelingen doen op het gebied van online marketing.

4.

4. RESULTATEN