WEBSITE ONTWIKKELING

Wil jij een nieuwe website voor je bedrijf? Wij starten altijd vanuit de inhoud: wat is jouw unieke boodschap en waarom is dat interessant voor jouw doelgroep? Pas wanneer je dit weet kan je bepalen hoe jouw website er het beste uit kan zien. Figure7 helpt je waar nodig bij het duidelijker krijgen van het verhaal dat jij wilt vertellen, voordat we daadwerkelijk jouw website bouwen.

De Lean Website

Wij zien bij onze klanten dat veel websites ongeveer dezelfde functies bevatten, of variabelen daarvan. Daarom werkt Figure7 volgens de Lean methode en met vooraf ontwikkelde website onderdelen om de ontwikkelingstijd en kosten te verlagen. Hierbij houden we ook rekening met zaken als zoekmachine optimalisatie.

Website Op Maat

Heb je toch zeer specifieke eisen voor je website, dan ontwikkelen we een website volledig op maat. We doorlopen dan een aantal design stappen waarin onze webdesigners samen met jou bepalen met welk design de website het beste tot zijn recht komt. Zodra jij de proef-designs en visuals van de website hebt goedgekeurd, beginnen we pas met bouwen.

App Development

Een app ontwikkelen vraagt om een doelgerichte projectaanpak. Wij krijgen met jou de doelstellingen van de app helder en bepalen welke functionaliteiten het meeste waarde toevoegen voor de eindgebruiker. Voordat we de app lanceren in de app stores wordt deze uitgebreid getest en geoptimaliseerd.