< p>

WEBSITE ONTWIKKELING WERKWIJZE

1.

1. plannen

Plannen

Functioneel ontwerp

We beginnen met een inspirerende brainstormsessie. Daarna, gaan wij naar de tekentafel. We werken de structuur van de website uit met behulp van ‘wireframes’ en een sitemap en denken alle functionaliteiten uit. Met behulp van meerdere feedbackrondes komen we uiteindelijk samen met jou tot een definitief ontwerp.

CREATIE

Visueel ontwerp

Zodra de gehele website conceptueel is uitgetekend maken wij een visueel ontwerp. Hierbij wordt jullie huisstijl (manual) als basis gebruikt. Het eindresultaat is een klikbare versie van de website waarin je precies kan zien hoe het gaat worden en dus waar nodig nog bij kan sturen.

2.

2. CREATIE

3.

3. OPTIMALISATIE

OPTIMALISATIE

Back-end & Front-end Development

Nadat het visueel ontwerp is goedgekeurd beginnen we pas met het bouwen van de website. Deze wordt ontwikkeld in WordPress, zodat de website gemakkelijk tekstueel kan worden aangepast. Bovendien wordt de website responsive gemaakt zodat deze geschikt is voor elk device en wordt deze geoptimaliseerd voor Google.

RESULTATEN

Testen & Optimalisatie

Na het bouwen wordt de website getest aan de hand van het functioneel en visueel ontwerp. Vervolgens komen we voor de oplevering langs bij jullie op kantoor. Hier laten we jullie team zien hoe de website aangepast kan worden en zullen we ook aanbevelingen doen op het gebied van online marketing.

4.

4. RESULTATEN