Web Audit

We analyseren de website op snelheid, gebruiksvriendelijkheid. en vindbaarheid in Google. Vervolgens bespreekt een van onze specialisten met jou hoe je website het doet vergeleken met concurrenten. Na het gesprek ontvang je een persoonlijk adviesrapport met verbeterpunten.

Snelheid

SEO

Gebruiksvriendelijkheid

Onze Werkwijze

1.

Kort telefoongesprek

Context onderzoeken en ideeën opdoen

Voor we beginnen met de Web Audit gaan we met jou in gesprek. Wie is je doelgroep? Welke doelen heeft de website en op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Wie zijn je concurrenten?

Onderzoek

Snelheid / SEO / UX Design

Onze technische, SEO en UX design specialisten analyseren de website en vergelijken deze met concurrenten. Vervolgens komen ze met een lijst van verbeterpunten.

2.

3.

Video Meeting

Bespreken bevindingen

In een videomeeting lopen we jou door onze bevindingen heen en brainstormen we waar mogelijk al over manieren hoe de website beter kan.

Rapport in je mailbox

Met analyses en actiepunten

Waar mogelijk wordt na het gesprek het rapport hier en daar nog aangepast. Vervolgens ontvang je deze in je mail, samen met een opname van de video call zodat je de uitleg kan terugkijken. Wel zo makkelijk. Wij kunnen je in veel gevallen helpen met de actiepunten, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen dit zelf op te pakken.

4.