Over Ons

Wij zijn een team van online specialisten die geobsedeerd zijn door web design en online marketing. Wij worden blij van (onverwachte) slimme oplossingen bedenken voor onze klanten waardoor we voor hen groei kunnen realiseren.

Project Manager

Melvin staat aan het roer van de Figure7 organisatie. De afgelopen 12 jaar is hij actief binnen de digitale wereld. Hij denkt graag mee onze relaties op het gebied van Online marketing (en sales). Samen met de afdeling projectmanagement, marketing en development zorgt hij dat het je aan niets ontbreekt om samen jouw doelen waar te maken.

Founder & Head of Sales

Wimme is onze directe lijn naar nieuwe klanten. Volledig begrijpen wat zij nodig hebben en hoe wij daar het beste bij kunnen helpen, daar wordt Wimme warm van. Ook is hij de man van het overzicht: doen we de juiste dingen? Lopen we op schema? Hij zorgt dat iedereen in het bedrijf de goede kant opgaat. 

Fun fact: hij monitort elke nacht de effectiviteit van zijn slaap met een speciale hoofdband.

Founder & Project Manager

Jesse is onze Design en Development expert: geen logo, huisstijl of prototype heeft nog geheimen voor hem. Hij bedenkt slimme oplossingen om jouw bedrijf sneller te laten groeien. Hij is dan ook eindverantwoordelijk voor de Web Development tak van Figure7 en zorgt dat alle projecten op de juiste manier  worden opgeleverd.

Fun fact: hij vast elke maand 3 dagen achter elkaar.

Jasper

Support

Jasper is onze support-held. Nadat jouw website gebouwd is is hij de man voor alle vragen, issues, bugs, en andere zaken die te maken hebben met het dagelijks gebruik van jouw site. Met zijn eindeloze ervaring als WP developer weet Jasper in elke situatie wel wat de beste oplossing is.

Eliza

Designer

Wil je een unieke website met vette illustraties? Of toch liever eenvoudig en effectief? Dan ben je bij Eliza, onze design superster, aan het goede adres. Door altijd creatief mee te denken en met nieuwe ideeën te komen, zorgt ze er voor dat elk project een unieke creatie is.

Fun fact: ze rent nooit tijdens het pingpongen. Het is toch maar een spelletje?

Yoni

UX Designer

Yoni is een echte creatieveling. Ze is volledig meester van het magische proces van het omvormen van de geschreven wensen van de klant naar een visuele vorm en weet elke keer weer de spijker op z’n kop te slaan. Als echte UX expert en senior designer zorgt Yoni ervoor dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt. gaan staan. “Het kan me niet goor genoeg zijn” aldus Tycho.

Chris

Developer

Kaj

Online Marketeer

Kaj is onze meest creatieve marketeer: hij speelt met woorden en beelden waar je bij staat, en maakt voor elke klant de juiste mix van deze twee. Dankzij hem voelt jouw klant zich aangesproken door elke advertentie, post of websitepagina.

Robert

Designer

Robert heeft alles wat jouw design nodig heeft: creativiteit, inlevingsvermogen en de snelheid om op korte termijn zijn inspiratie om te zetten in een gelikt ontwerp. Binnen 2 dagen in je inbox.

Danny

SEO/SEA specialist

Gevonden worden in Google? Danny is je man. Geen enkele zoekmachine heeft nog geheimen voor hem, en voor je het weet zie je jouw eigen website bovenaan de zoekresultaten staan!