Over Ons

Figure7 is opgezet door Wimme Klaver en Jesse van Os. Ooit begonnen met hun eigen webshops werden ze al snel geconfronteerd met de complexe wereld van online marketing. We weten dus uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een website van hoge kwaliteit te hebben en slimme online marketing campagnes te gebruiken wanneer je als bedrijf online succes wilt hebben. Daarom helpen wij onze klanten bij beide: eerst zorgen we voor een een professionele website, vervolgens helpen met slimme marketing campagnes.

Founder & CEO

Wimme is de man van het overzicht: doen we de juiste dingen? Lopen we op schema? Hij zorgt dat iedereen in het bedrijf de goede kant opgaat. Daarnaast is hij onze directe lijn naar nieuwe en bestaande klanten. Volledig begrijpen wat jij nodig hebt en hoe wij daar het beste bij kunnen helpen, daar wordt Wimme warm van.

Fun fact: hij monitort elke nacht de effectiviteit van zijn slaap met een speciale hoofdband.

Founder & Project Manager

Jesse is onze Design en Development expert: geen logo, huisstijl of prototype heeft nog geheimen voor hem. Hij is dan ook eindverantwoordelijk voor de Web Development tak van Figure7.

Fun fact: hij vast elke maand voor 3 dagen.

Jeroen

Developer

Een lastige bug in je website? Of wil je een volledige nieuwe website ontwikkeld hebben? Jeroen is onze hongerige developer en bouwt de prachtigste websites met zijn ogen dicht. Plugins bouwen of processen automatiseren? Jeroen doet wat die moet doen. Gaat ook elke dag naar de sportschool en groeit langzaam uit van een kleine spriet naar een jonge Adonis.

Fun fact:  Hij drinkt elke dag bulletproof coffee en gemberthee.

Eliza

Designer

Wil je een unieke website met vette illustraties? Of toch liever eenvoudig en effectief? Dan ben je bij Eliza, onze design superster, aan het goede adres. Door altijd creatief mee te denken en met nieuwe ideeën te komen, zorgt ze er voor dat elk project een unieke creatie is.

Fun fact: ze rent nooit tijdens het pingpongen. Het is toch maar een spelletje?

Julian

Developer

Figure 7’s eigen development “pitbull” met al behoorlijk wat werkervaring in het coderen. Voor Julian is met programmeren alles mogelijk. Hij bijt zich vast in complexe problemen totdat elke issue opgelost is en draagt graag bij aan het verbeteren van hoe we dingen aanpakken. Als hij niet met zijn vriendin uit Finland aan het skypen is kun je hem achter een scherm vinden, zichzelf dood lachende om Brooklyn Nine Nine.

Fun fact: om de afstand te overbruggen van zijn lange afstandsrelatie kijken hij en zijn vriendin samen netflix via Discord.

Anass

Developer

De ambitieuze silent killer. Maakt niet zoveel geluid als de rest van het personeel maar bouwt ondertussen wel even 4 pagina’s in de tijd dat iemand anders er 1 af heeft. Deze jongen houdt van aanpakken en uitdagingen zijn geen probleem voor hem, Anass weet zich altijd wel te vinden in een passende oplossing.Als hij niet op kantoor is is hij aan het hardlopen of kun je hem vinden in de sportschool waar hij traint om deel te nemen aan Bad Boys 4.

Fun fact: Hij eet elke dag een broodje pindakaas met hagelslag.

Tycho

Accountmanager

Als junior sales en accountmanager speurt hij elke dag het internet af op zoek naar de volgende potentiële samenwerkingen waarin Figure7 waarde kan bieden. Als hij niet aan de telefoon hangt met nieuwe klanten is hij vaak bezig met uitvogelen hoe onze huidige klanten nog verder kunnen helpen. Hij is de padawan van sales eindbaas Wimme en samen gaan zorgen zij dat onze designers & developers het nooit rustig hebben.

Funfact: Na werktijd houdt hij ervan om dubstep te draaien in zijn kamer waar je nekharen van overeind gaan staan. “Het kan me niet goor genoeg zijn” aldus Tycho.

Luuk

Designer

Melvin

Administrateur

Melvin is onze bedrijfsadministrateur en zijn motto is: als het niet perfect is kan het nooit goed zijn. Hij zorgt er op dagelijkse basis voor dat de gehele administratie er perfect uitziet tot het punt waar zelfs hij tevreden is. Gek genoeg: wanneer er meer fouten boven water komen zie je hem glimlachen, dan weet die namelijk dat er weer veel dingen te doen zijn. Een echte bevlogen jongen dus.

Fun fact: 90% van zijn dieet bestaat uit rijst en kip, misschien wat droogjes maar voor hem is dit het beste