Over Ons

Wij zijn een team van online specialisten die geobsedeerd zijn door web design en online marketing. Wij worden blij van (onverwachte) slimme oplossingen bedenken voor onze klanten waardoor we voor hen groei kunnen realiseren.

Founder & Head of Sales

Wimme is onze directe lijn naar nieuwe klanten. Volledig begrijpen wat zij nodig hebben en hoe wij daar het beste bij kunnen helpen, daar wordt Wimme warm van. Ook is hij de man van het overzicht: doen we de juiste dingen? Lopen we op schema? Hij zorgt dat iedereen in het bedrijf de goede kant opgaat. 

Fun fact: hij monitort elke nacht de effectiviteit van zijn slaap met een speciale hoofdband.

Founder & Project Manager

Jesse is onze Design en Development expert: geen logo, huisstijl of prototype heeft nog geheimen voor hem. Hij bedenkt slimme oplossingen om jouw bedrijf sneller te laten groeien. Hij is dan ook eindverantwoordelijk voor de Web Development tak van Figure7 en zorgt dat alle projecten op de juiste manier  worden opgeleverd.

Fun fact: hij vast elke maand 3 dagen achter elkaar.

Jeroen

Developer

Een lastige bug in je website? Of wil je een volledige nieuwe website ontwikkeld hebben? Jeroen is onze hongerige developer en bouwt de prachtigste websites met zijn ogen dicht. Plugins bouwen of processen automatiseren? Jeroen doet wat hij moet doen. Gaat ook elke dag naar de sportschool en groeit langzaam van een kleine spriet naar een jonge Adonis.

Fun fact:  Hij drinkt elke dag bulletproof coffee en gemberthee.

Eliza

Designer

Wil je een unieke website met vette illustraties? Of toch liever eenvoudig en effectief? Dan ben je bij Eliza, onze design superster, aan het goede adres. Door altijd creatief mee te denken en met nieuwe ideeën te komen, zorgt ze er voor dat elk project een unieke creatie is.

Fun fact: ze rent nooit tijdens het pingpongen. Het is toch maar een spelletje?

Tycho

Accountmanager

Tycho speurt hij elke dag het internet af op zoek naar de volgende potentiële samenwerkingen waarin Figure7 waarde kan bieden. Als hij niet aan de telefoon hangt met nieuwe klanten is hij bezig met hoe we onze huidige klanten nog verder kunnen helpen. Hij is de padawan van sales eindbaas Wimme en samen zorgen zij dat de rest van het team zich niet hoeft te vervelen.

Fun fact: Na werktijd houdt hij ervan om dubstep te draaien waar je nekharen van overeind gaan staan. “Het kan me niet goor genoeg zijn” aldus Tycho.

Chris

Developer

Kaj

Online Marketeer

Kaj is onze meest creatieve marketeer: hij speelt met woorden en beelden waar je bij staat, en maakt voor elke klant de juiste mix van deze twee. Dankzij hem voelt jouw klant zich aangesproken door elke advertentie, post of websitepagina.

Robert

Designer

Robert heeft alles wat jouw design nodig heeft: creativiteit, inlevingsvermogen en de snelheid om op korte termijn zijn inspiratie om te zetten in een gelikt ontwerp. Binnen 2 dagen in je inbox.

Danny

SEO/SEA specialist

Gevonden worden in Google? Danny is je man. Geen enkele zoekmachine heeft nog geheimen voor hem, en voor je het weet zie je jouw eigen website bovenaan de zoekresultaten staan!