Over Ons

Wij zijn een team van specialisten die geobsedeerd zijn door online oplossingen, web design en online marketing. Wij worden blij van het bedenken van slimme oplossingen waardoor wij voor onze klanten groei kunnen realiseren.

Algemeen directeur

Melvin staat aan het roer van de Figure7 organisatie. De afgelopen 12 jaar is hij actief binnen de digitale wereld. Hij denkt graag mee onze relaties op het gebied van online marketing (en sales). Samen met de afdeling projectmanagement, marketing en development zorgt hij dat het je aan niets ontbreekt om samen jouw doelen waar te maken. 

Roeland

Sales & Relatiebeheer

Commercieel met een creatieve inslag. Met een achtergrond in sales en muziek denkt Roeland graag out of the box. Hij is een altijd vrolijke informatiespons die zijn collega’s graag verblijd (al denkt hij dat zelf) met de meest uiteenlopen niet nuttige feitjes. In zijn werk heeft hij een passie voor klanttevredenheid. Buiten zijn werk is hij vaak in het bos te vinden op zijn mountainbike, of is hij bezig met HiFi en zijn vinylcollectie.  

Melissa

Projectmanager

Op het werk houdt Melissa van structuur en punctualiteit. Geen wonder dat ze onze projectmanager is. Ze neemt onze klanten aan de hand mee en zorgt voor duidelijke afspraken en heldere deadlines. Als Melissa niet aan het werk is geniet ze van het leven. Dansen op een festival, toeren op de motorfiets of lekker uit eten gaan, het leven is een feest!

Jasper

Support

Jasper is onze support-held. Nadat jouw website gebouwd is is hij de man voor alle vragen, issues, bugs, en andere zaken die te maken hebben met het dagelijks gebruik van jouw site. Met zijn eindeloze ervaring als WP developer weet Jasper in elke situatie wel wat de beste oplossing is.

Yoni

UX Designer

Yoni is een echte creatieveling. Ze is volledig meester van het magische proces van het omvormen van de geschreven wensen van de klant naar een visuele vorm en weet elke keer weer de spijker op z’n kop te slaan. Als echte UX expert en senior designer zorgt Yoni ervoor dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt.

Founder & Ambassadeur

Jesse is onze Design en Development expert: geen logo, huisstijl of prototype heeft nog geheimen voor hem. Hij bedenkt slimme oplossingen om jouw bedrijf sneller te laten groeien. Hij is dan ook eindverantwoordelijk voor de Web Development tak van Figure7 en zorgt dat alle projecten op de juiste manier  worden opgeleverd.

Fun fact: hij vast elke maand 3 dagen achter elkaar.

Founder & Ambassadeur

Wimme is onze directe lijn naar nieuwe klanten. Volledig begrijpen wat zij nodig hebben en hoe wij daar het beste bij kunnen helpen, daar wordt Wimme warm van. Ook is hij de man van het overzicht: doen we de juiste dingen? Lopen we op schema? Hij zorgt dat iedereen in het bedrijf de goede kant opgaat. 

Fun fact: hij monitort elke nacht de effectiviteit van zijn slaap met een speciale hoofdband.