< p>

Over Ons

Ooit begonnen met onze eigen webshops, werden we al snel geconfronteerd met de complexe wereld van online marketing. We weten dus uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een website van hoge kwaliteit te hebben en slimme online marketing campagnes te gebruiken wanneer je als bedrijf online succes wilt hebben. Daarom helpen wij onze klanten met beide: eerst zorgen we voor een professionele en goed converterende website, vervolgens helpen we met slimme marketing campagnes.

Founder & Head of Sales

Wimme is de man van het overzicht: doen we de juiste dingen? Lopen we op schema? Hij zorgt dat iedereen in het bedrijf de goede kant opgaat. Daarnaast is hij onze directe lijn naar nieuwe en bestaande klanten. Volledig begrijpen wat jij nodig hebt en hoe wij daar het beste bij kunnen helpen, daar wordt Wimme warm van.

Fun fact: hij monitort elke nacht de effectiviteit van zijn slaap met een speciale hoofdband.

Founder & Project Manager

Jesse is onze Design en Development expert: geen logo, huisstijl of prototype heeft nog geheimen voor hem. Hij is dan ook eindverantwoordelijk voor de Web Development tak van Figure7.

Fun fact: hij vast elke maand 3 dagen lang.

Jeroen

Developer

Een lastige bug in je website? Of wil je een volledige nieuwe website ontwikkeld hebben? Jeroen is onze hongerige developer en bouwt de prachtigste websites met zijn ogen dicht. Plugins bouwen of processen automatiseren? Jeroen doet wat hij moet doen. Gaat ook elke dag naar de sportschool en groeit langzaam van een kleine spriet naar een jonge Adonis.

Fun fact:  Hij drinkt elke dag bulletproof coffee en gemberthee.

Eliza

Designer

Wil je een unieke website met vette illustraties? Of toch liever eenvoudig en effectief? Dan ben je bij Eliza, onze design superster, aan het goede adres. Door altijd creatief mee te denken en met nieuwe ideeën te komen, zorgt ze er voor dat elk project een unieke creatie is.

Fun fact: ze rent nooit tijdens het pingpongen. Het is toch maar een spelletje?

Tycho

Accountmanager

Als junior sales en accountmanager speurt hij elke dag het internet af op zoek naar de volgende potentiële samenwerkingen waarin Figure7 waarde kan bieden. Als hij niet aan de telefoon hangt met nieuwe klanten is hij vaak bezig met uitvogelen hoe onze huidige klanten nog verder kunnen helpen. Hij is de padawan van sales eindbaas Wimme en samen gaan zorgen zij dat onze designers & developers het nooit rustig hebben.

Fun fact: Na werktijd houdt hij ervan om dubstep te draaien in zijn kamer waar je nekharen van overeind gaan staan. “Het kan me niet goor genoeg zijn” aldus Tycho.

Chris

Developer

Mark

Designer

Animaties? Logo’s? Mobile designs? Niets is te gek voor onze senior designer Mark. Hij weet precies wat hij jou moet vragen om je wensen te achterhalen en creeert vervolgens iets waar je nog nooit aan gedacht had.

Niels

SEA/SEO specialist
Google kent geen geheimen voor deze search engine master. Hij ontrafelt in een handomdraai waar je doelgroep naar zoekt en leidt ze via de kortste weg naar je website.