Over Ons

Figure7 is opgezet door Wimme Klaver en Jesse van Os. Ooit begonnen met hun eigen webshops werden ze al snel geconfronteerd met de complexe wereld van online marketing. We weten dus uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een website van hoge kwaliteit te hebben en slimme online marketing campagnes te gebruiken wanneer je als bedrijf online succes wilt hebben. Daarom helpen wij onze klanten bij beide: eerst zorgen we voor een een professionele website, vervolgens helpen met slimme marketing campagnes.

Wimme Klaver
CEO

Wimme is de man van het overzicht: doen we de juiste dingen? Lopen we op schema? Hij zorgt dat iedereen in het bedrijf de goede kant opgaat. Daarnaast is
hij eindverantwoordelijk voor de web development tak van Figure7.


Fun fact: hij monitort elke nacht de effectiviteit van zijn slaap met een speciale
hoofdband.

Chief Marketing Officer

Jesse is onze online marketing expert: geen Facebook campagne, Adwords advertentie of email funnel heeft nog geheimen voor hem. Hij is dan ook eindverantwoordelijk voor de online marketing tak van Figure7.

Fun fact: hij staat elke ochtend om 4:30 op.

Jesse van Os
Davey Forkin

Davey Forkin

Developer
Fouten in de code? Bugs? Websites die nog gebouwd moeten worden? Davey maakt er gehakt van met zijn programmeer skills. Hij zorgt er met koelbloedige precisie voor dat jouw website online komt en blijft.

Fun fact: Hij houd niet van fun facts.

Mark-Jan Brouwer

Designer
Mark Jan is onze Design topper. Photoshop, Illustrator of InDesign gebruikt hij met zijn ogen dicht, terwijl hij een paar video’s edit. Met alles wat hij in zich heeft maakt hij dat unieke design voor jouw website of advertentie.

Fun fact: hij is geboren zonder reukvermogen.
Mark-Jan