Over Ons

Figure7 is opgezet door Wimme Klaver en Jesse van Os. Ooit begonnen met hun eigen webshops werden ze al snel geconfronteerd met de complexe wereld van online marketing. We weten dus uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een website van hoge kwaliteit te hebben en slimme online marketing campagnes te gebruiken wanneer je als bedrijf online succes wilt hebben. Daarom helpen wij onze klanten bij beide: eerst zorgen we voor een een professionele website, vervolgens helpen met slimme marketing campagnes.

Founder & CEO

Wimme is de man van het overzicht: doen we de juiste dingen? Lopen we op schema? Hij zorgt dat iedereen in het bedrijf de goede kant opgaat. Daarnaast is hij onze directe lijn naar nieuwe en bestaande klanten. Volledig begrijpen wat jij nodig hebt en hoe wij daar het beste bij kunnen helpen, daar wordt Wimme warm van.

Fun fact: hij monitort elke nacht de effectiviteit van zijn slaap met een speciale hoofdband.

Project Manager & Artistic Director

Jesse is onze Design en Development expert: geen logo, huisstijl of prototype heeft nog geheimen voor hem. Hij is dan ook eindverantwoordelijk voor de Web Development tak van Figure7.

Fun fact: hij vast elke maand voor 3 dagen.

Kaj

Online Marketeer

Als onze online marketing guru zorgt Kaj ervoor dat jouw klanten weten wie je bent. Of het nu gaat om facebook ads, technische SEO of e-mail flows, Kaj’s all-round marketing skills zorgen ervoor dat jouw bedrijf een stem krijgt in de steeds ingewikkelder wordende online wereld.

Fun fact: zijn favoriete band is King gizzard and the lizard wizard.

Eliza

Designer

Wil je een unieke website met vette illustraties? Of toch liever eenvoudig en effectief? Dan ben je bij Eliza, onze design superster, aan het goede adres. Door altijd creatief mee te denken en met nieuwe ideeën te komen, zorgt ze er voor dat elk project een unieke creatie is.

Fun fact: ze rent nooit tijdens het pingpongen. Het is toch maar een spelletje?

Martijn

Developer

Martijn is onze wizkid en bouwt de prachtigste websites met twee vingers in zijn neus. Plugins bouwen, processen automatiseren Wanneer hij niet bezig is met grappen en grollen of het kijken naar plaatjes van kleine hondjes bouwt hij websites in record tempo websites waar je u tegen zegt.

Fun fact: we hebben hem nog nooit iets anders zien eten dan crackers en zeezout karamel pepernoten.

Daphne

Webdesigner

Een lastige bug in je website? Of wil je een volledige nieuwe website ontworpen hebben? Voor Daphne is dat geen enkel probleem met haar lethal combination van design en programmeer skills. Zij zorgt ervoor dat jouw website online komt met een strak design, en hangt daarna met liefde aan de telefoon voor al je vragen.

Fun fact: zij heeft bij iedere lunch een andere exotische veganistische maaltijd.