ONLINE MARKETING

Adverteren op social media wordt steeds lastiger, vooral als je de ervaring en technische expertise niet hebt. Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van Facebook, Instagram, Linkedin en Google en daardoor wordt nog lastiger om goede resultaten te behalen.Je hebt dus expertise nodig. Maar die expertise zelf krijgen kost tijd (en geld!), en jij wilt je het liefst focussen op datgene waar je echt goed in bent. Wij kunnen die expertise leveren door onze ruime ervaring met verschillende bedrijven in verschillende sectoren.

Strategie

We beginnen met een inspirerende brainstormsessie. Hierin kijken we wat je wil bereiken, waarom jij uniek bent (of juist niet!), hoe we daar op in kunnen spelen en wat voor tools we kunnen gebruiken om jouw doelen te bereiken.

Samen bepalen we wie jouw optimale doelgroep is, hoe we die het beste kunnen bereiken en wat voor communicatie goed bij deze doelgroep past.

Daarna gaan we samen naar de tekentafel om de structuur van de campagne vast te stellen, de doelgroep uit te tekenen en te bedenken hoe we jouw campagne tot een success gaan maken met de tools die we gekozen hebben.

Campagnes

Zodra de strategie bepaald is, gaan we aan de slag om teksten te schrijven, afbeeldingen te creëren en de structuur binnen de gekozen media en platformen te bouwen voor jouw advertenties, e-mails en andere tools.

Ook zorgen we ervoor dat jouw website, e-mail client en facebook/instagram account helemaal klaar zijn voor de bedachte campagnes.

Optimaliseren

Als de campagnes eenmaal staan houden wij ze strak in de gaten. Omdat we alles kunnen tracken, zien we welke ads goed lopen, welke e-mails het best converteren en waar nodig sturen we bij.

Na een afgesproken periode evalueren we telkens samen de resultaten van de opgezette campagnes. Hoe hebben ze het gedaan? Wat werkt er wel, en wat niet? Waar liggen nog kansen? Met antwoord op deze vragen komen we uiteindelijk terecht bij de optimale campagne.