FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen. Mocht je nou toch nog een andere brandende vraag hebben of ergens meer informatie over nodig hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze enthousiaste experts geven graag antwoord op alles wat je wilt weten!

Algemeen

Als je interesse hebt om met ons samen te werken, dan is de eerste stap om onderaan deze pagina je contactgegevens achter te laten. Wij bellen je dan op een moment dat jou uitkomt om te praten over waar je precies naar op zoek bent en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Uit dat gesprek wordt duidelijk wat er allemaal moet gebeuren en we beiden een goed gevoel hebben over een samenwerking kunnen we op basis daarvan een offerte toesturen.

Figure 7 specialiseert zich voornamelijk in de volgende activiteiten.

Marketing

 • Facebook & Instagram marketing
 • Adwords
 • E-mail marketing & automation
 • Marketing strategieen

Websites

 • (Custom) WordPress websites bouwen & onderhouden
 • WordPress plugins bouwen & aanpassen

We hebben echter op vele andere gebieden van marketing en webdesign ervaring, zoals met SEO, apps bouwen en advies geven.

Een nieuwe website laten bouwen

Een website van Figure7 is nooit zomaar een website. Onze kracht ligt in de realisatie dat een website niet alleen het gezicht is van het bedrijf maar ook een belangrijke tool die zorgt voor leads, conversies en het behalen van andere bedrijfsdoelen zoals gevonden worden op google.

Een website bij Figure7 wordt dus niet alleen maar bekeken vanuit een technisch oogpunt, maar ook vanuit een ondernemersperspectief dat oog houd op hoe de website het bedrijf ondersteunt.

We kunnen alle teksten aanleveren indien nodig. Wat we echter vaak merken is dat de klant zelf graag wel de inhoud van de content wil bepalen, maar nog niet helemaal zeker is of deze tekst optimaal is geschreven voor bijvoorbeeld de SEO of het genereren van leads

 

Wij geven dan een “check” op de teksten die de klant aanlevert en optimaliseren deze waar nodig.

Absoluut! Het is natuurlijk volkomen logisch dat je de content op je site wil aanpassen, vernieuwen of zelfs een aantal nieuwe pagina’s nodig hebt. Je website moet natuurlijk gewoon met je bedrijf meegroeien.

 

Wij richten de website omgeving zo voor je in dat je gemakkelijk zelf alles kunt aanpassen. Mochten er ingewikkeldere dingen zijn dan staan we natuurlijk altijd klaar om met je mee te denken of aan de slag te gaan.

Misschien wist je het nog niet, maar 50 tot 90% van alle websitebezoekers browsed tegenwoordig via een mobiel apparaat. Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw website er niet alleen op een desktop goed uitziet, maar ook geoptimaliseerd is voor mobiel. Bij elke website die we bouwen zorgen we dat jouw mobiele website er minimaal net zo goed uitziet als je desktop site.

Zeker! Als je hier interesse in hebt is het het beste om contact met ons op te nemen via het formulier onderaan de site.

Online Marketing

De oprichters van Figure7 zijn ooit zelf begonnen als internetondernemers. Doordat ze volledig afhankelijk waren van hoeveel hun webwinkels omzetten kregen ze al snel te maken met de ingewikkelde, rauwe wereld van online marketing.

Na veel vallen en opstaan hebben ze moeten leren hoe je theorie en praktijk combineert om resultaten te krijgen uit strategieën die direct toepasbaar zijn. Geen poespas of vage campagnes, maar goed doordachte advertenties met meetbare resultaten waar je je bedrijf op kunt bouwen.

Deze aanpak passen we nu binnen heel Figure7 toe. We maken een slimme strategie, waarbij we onze technische expertise en jouw kennis van je markt combineren om tot de optimale campagne te komen.

Een marketingstrategie bestaat uit een aantal onderdelen, namelijk:

 • Het duidelijke defineren van de unieke waarde van jou service/product
 • Het definiëren van je doelgroep(en)
 • Het uitzoeken via welke kanalen je die doelgroep het beste bereikt.
 • Het uitzoeken hoe je het beste op die doelgroep overkomt

Voordat we campagnes opzetten gaan we eerst samen zitten om op een gestructureerde manier antwoord te geven op deze belangrijke vragen. Op basis hiervan bouwen we vervolgens jouw advertentiecampagne.

Dit is volledig afhankelijk van de grootte van je bedrijf, jouw wensen en de intensiteit waarin je wil samenwerken.

Bij volledige ontzorging van de online marketing nemen wij alles van je over en rapporteren aan jou wekelijks de resultaten. Bij extra werk zoals het bouwen van volledige funnels of bij behoefte aan intensief advies maken we een offerte op maat. Neem daarvoor contact op!

Online marketing is een investering. Dat betekent dat het in eerste instantie geld kost voordat het geld gaat opleveren. Een goede online marketingstrategie en uitvoering is de basis van de groei van een bedrijf en het opzetten van deze marketing moet je zien als een kostbare stap die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Dit proces uitbesteden bij Figure7 is niet voor jou als je:

 • Marketingactiviteiten ziet als kostenpost en niet als investering
 • Geen schaalbaar business model hebt
 • Graag zelf alles volledig onder controle houdt.